Sähkögrillit

Sähkögrilli on grillauksen ystäville käytännöllinen ratkaisu. Lucifer-sarjan sähkögrilleillä grillaat nopeasti ja turvallisesti. Monesti sähkögrilli on parvekkeella grillaajan valinta.

Grande

Nyt on tilaa grillata! Lucifer Grande grillissä  Non-stick pinnoitteisen  paistopinnan  halkaisija  on mahtavat 49cm. Tehoa on 2200W, joten sitä löytyy myös tarpeeksi.

Näytä tuotetiedot »

Jazz

Kaksiosaisessa paistinosassa on tarttumaton pinnoite. Paistotasoon upotettu vastus estää rasvan valumisen vastuksen päälle.

Näytä tuotetiedot »

Lucifer El´Baby

Pieni mutta pippurinen. Lucifer  El´Baby grillillä teet helposti  hyvää grilliruokaa. Grillissä on tilaa kahdella suurelle pihville lisukkeineen.

Näytä tuotetiedot »

Lucifer 5002C

Suuren suosion saanut Lucifer-sähkögrilli! Kaksiosaisessa paistinosassa on tarttumaton pinnoite. Paistotasoon upotettu vastus estää rasvan valumisen vastuksen päälle.

Näytä tuotetiedot »

Opal

Lucifer Opal -sähkögrillissä on tarttumaton paistopinta-ala. Itse grillin vastus on paistopinta-alan sisällä, mikä vähentää savua ja ruoan leimahtamista.

Näytä tuotetiedot »

Rondo

Lucifer Rondo grillissä on tarttumaton paistopinta-ala. Itse grillin vastus on paistopinta-alan sisällä joka vähentää savua ja ruoan leimahtamista.

Näytä tuotetiedot »

005A

Lucifer 005A on edullinen, toimintavarma ja helppokäyttöinen sähkögrilli. Grillin lämpötilaa on helppo säätää portaattomasti. Myös grillin puhtaanapito helppoa. Jälleenmyyjä: Puuilo Oy Tutustu käyttöohjeisiin. >>

Näytä tuotetiedot »