Muut tuotteet

Lucifer-pihatakat ja -ulkotulet luovat tunnelmaa niin kesällä kuin talvellakin. Valikoimassamme on erilaisia tuotteita, jotka helpottavat kun haluat lämmittää saunan, sytyttää takan tai hiiligrillin. Tarkkaan valitut, standardin mukaiset matalapainesäätimet ja letkut ovat turvallisia valintoja kaasugrilleihin.

Kaasuletku 1,2 m

Laadukas kaasuletku 1,2m kahdella letkukiristimellä. Letku täyttää EN 16436-1 standardin. HUOM! Säädin tulisi vaihtaa uuteen viiden vuoden ja kaasuletku kolmen vuoden välein.  

Näytä tuotetiedot »

Brooks

Lucifer Brooks -tulipesä on todellinen tunnelmanluoja pimeneviin iltoihin. Tulisijaa on myös turvallista käyttää.

Näytä tuotetiedot »

Ekologinen sytytysneste

Aito ja alkuperäinen Lucifer-sytytysneste rypsiöljystä. Rypsiöljyssä on se etu, että sen ei tarvitse imeytyä sytytettävään aineeseen, ja sillä on pitkä ja tasainen palaamisaika.

Näytä tuotetiedot »

Flamgo

Lucifer Flamgo on se alkuperäinen sytyke, joka ollut Suomen markkinoilla vuodesta 1990. Vältä sanomalehtiä, maitotölkkejä jne. – ne vapauttavat epäpuhtauksia ja tuottavat enemmän tuhkaa. Ajattele Ympäristöä – Sytytä Luciferilla.

Näytä tuotetiedot »

Matalapainesäädin 30mBar

Lucifer-matalapaineensäädin on uuden sukupolven säädin kaikkiin matalapaineella (30mbar) toimiviin nestekaasulaitteisiin. Lukitusmekanismi estää kaasun virtaamisen ulos kun säädin ei ole kiinni laitteessa.

Näytä tuotetiedot »

Pihatakka

Lucifer Pihatakka on todellinen tunnelmanluoja! Takassa voi käyttää hiiliä tai polttopuita. Grillissä oleva irrotettava kipinäsuoja luo lisäturvallisuutta.

Näytä tuotetiedot »

Sytytysneste

Perinteinen sytytysneste uudessa pakkauksessa. Soveltuu grillihiilien, nuotion sekä sauna- ja takkapuiden sytyttämiseen. Muista aina nestettä käyttäessäsi, että kuumaan tai hehkuville hiilille suihkutettu neste saattaa syttyä humahduksen omaisesti. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen. >>

Näytä tuotetiedot »