4-polttimoiset ja suuremmat kaasugrillit

Brandon-6+1

Brandon-6+1 on uusi tulokas Lucifer perheessä. Grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasot ja vaunun ovet ovat korkealaatuista pulverimaalattua metallia.

Näytä tuotetiedot »

Breksia-4

Breksia- grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasojen etupaneelit ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria. Grillin suuri paistopinta-ala muodostuu valurauta-parilasta ja ritilästä.

Näytä tuotetiedot »

Roaster-4

Nyt on potkuu! Roaster grillissä on kompakti grillausala ja neljä poltinta.  Grillin kaksoiskupu, etupaneeli,  ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria.

Näytä tuotetiedot »

Roaster-6

Luciferin Roaster-sarja on ollut jo useita vuosia yksi suosituimmista tuottesarjoista. Grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasot ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria.

Näytä tuotetiedot »

Samba-4 sivukeittimellä

Lucifer Samba-4 grillin käyttäjä arvostaa varmasti sen puhtaana pidon helppoutta. Grillipesä on pulverimaalatu ja helppo puhdistaa. Grillin paistopinnat kestävää valurautaa. Etulevyn takana säiliöt grillivälineet.

Näytä tuotetiedot »

Stone-4

Stone-4 on ollut monta vuotta yksi suosituimmista Lucifer-grilleistä. Grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasot ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria.

Näytä tuotetiedot »

Stone-6

Luciferin Stone-sarja on ollut jo useita vuosia yksi suosituimmista tuottesarjoista. Grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasot ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria.

Näytä tuotetiedot »