3-polttimoiset kaasugrillit

Breksia-3

Breksia-3 grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasojen etupanelit ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria. Grillin suuri paistopinta-ala muodostuu valurauta-parilasta ja ritilästä.

Näytä tuotetiedot »

Chromite-3

Nyt on tyyliä edulliseen hintaan! Chromite-3 grillissä on käytetty laadukasta rosteria sekä kuvussa että etupaneelissa.

Näytä tuotetiedot »

Pro-300

Lucifer Pro-300 on monen ammattilaisen ja myös kotikokin unelmagrilli. Grillissä on todella tukeva, 5mm paksu ja teräksestä tehty grillilevy.

Näytä tuotetiedot »

Reno-3

Lucifer Reno-3 grillin hinta-laatusuhde on kohdallaan. Grillissä on suuri paistopinta-ala tukevasta ja laadukkaasta valuraudasta. Grillin polttimot on helppo sytyttää integroidulla piezolla.

Näytä tuotetiedot »

Rumba-3

Lucifer Rumba- sarjan grillin käyttäjä arvostaa varmasti sen puhtaana pidon helppoutta. Grillipesä on emaloitu ja helppoja puhdistaa.

Näytä tuotetiedot »

Texas-3

Nyt on tyyliä edulliseen hintaan. Texas-3 on käytetty laadukasta rosteria ja kuvussa & etupaneelissa. Muuten grilli on maalattu kuumaa kestävällä pulverimaalilla. Grillin kaapistoon saa tarvikkeet piiloon.

Näytä tuotetiedot »

Topaz-3

Topaz-3 on ollut monta vuotta yksi suosituimmista Lucifer-grilleistä. Grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasot ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria.

Näytä tuotetiedot »