Kaasugrillit

Laajasta valikoimastamme löydät sopivan kaasugrillin erikokoisiin kesäkeittiöihin. Lucifer-kaasugrillien edistykselliset ratkaisut tuovat helppoutta ja mukavuutta grilliherkkujen valmistukseen.

Brandon-6+1

Brandon-6+1 on uusi tulokas Lucifer perheessä. Grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasot ja vaunun ovet ovat korkealaatuista pulverimaalattua metallia.

Näytä tuotetiedot »

Breksia-3

Breksia-3 grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasojen etupanelit ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria. Grillin suuri paistopinta-ala muodostuu valurauta-parilasta ja ritilästä.

Näytä tuotetiedot »

Breksia-4

Breksia- grillin kaksoiskupu, etupaneeli, sivutasojen etupaneelit ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria. Grillin suuri paistopinta-ala muodostuu valurauta-parilasta ja ritilästä.

Näytä tuotetiedot »

Chromite-3

Nyt on tyyliä edulliseen hintaan! Chromite-3 grillissä on käytetty laadukasta rosteria sekä kuvussa että etupaneelissa.

Näytä tuotetiedot »

Pro-300

Lucifer Pro-300 on monen ammattilaisen ja myös kotikokin unelmagrilli. Grillissä on todella tukeva, 5mm paksu ja teräksestä tehty grillilevy.

Näytä tuotetiedot »

Reno-3

Lucifer Reno-3 grillin hinta-laatusuhde on kohdallaan. Grillissä on suuri paistopinta-ala tukevasta ja laadukkaasta valuraudasta. Grillin polttimot on helppo sytyttää integroidulla piezolla.

Näytä tuotetiedot »

Roaster-4

Nyt on potkuu! Roaster grillissä on kompakti grillausala ja neljä poltinta.  Grillin kaksoiskupu, etupaneeli,  ja vaunun ovet ovat korkealaatuista rosteria.

Näytä tuotetiedot »