Muut tuotteet

Lucifer-pihatakat ja -ulkotulet luovat tunnelmaa niin kesällä kuin talvellakin. Valikoimassamme on erilaisia tuotteita, jotka helpottavat kun haluat lämmittää saunan, sytyttää takan tai hiiligrillin. Tarkkaan valitut, standardin mukaiset matalapainesäätimet ja letkut ovat turvallisia valintoja kaasugrilleihin.

Eko sytyke 210 kpl

Lucifer sytyket on Suomessa valmistettu aidosta puukuitulevystä sekä korkealaatuisesta, puhdistetusta KIERRÄTYSPARAFIINISTÄ. Lucifer sytyke on Ympäristöystävällinen, hajuton, valumaton, turvallinen käyttää.

Näytä tuotetiedot »

Lucifer Eko Grillinpuhdistusaine 750ml

Lucifer Eko Grillinpuhdistusaine on kotimainen Suomessa valmistettu nopeasti biohajoava puhdistusaine. Pudistusaine tehoaa pinttyneeseenkin rasvaan ja vaikuttaa erittäin nopeasti uuden ekologisen patentoidun teho-aineen ansiosta. Grillinpuhdistusaine on turvallinen käyttää myös ruoanvalmistustasojen ja -välineiden puhdistukseen. Voidaan käyttää kaikkien pintojen puhdistamiseen, puusta metalliin ja soveltuu myös rosterille. Helppo käyttää: Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi pois sienellä tai liinalla. Biohajoava Vähäinen vaahtoaminen Antistaattinen Hajuton Ei …

Näytä tuotetiedot »

Alexo

Alexo on tyylikäs tukeva kolmijalka grilli. Grillausritilä on kromattua lankaritilää. Alexo toimii myös lämmönlähteenä ja tunnelman luojana.

Näytä tuotetiedot »

Ontario Kamado

Lucifer Ontario Kamado on kestävä hiiligrilli tai savustin Suomen rankkiin olosuhteisiin. Ontario grillissä yhdistyy kaikkien grillien parhaat puolet, sillä grillaat korkealla lämpötilalla, sillä savustat tai grillaat pitkään matalalla lämpötilalla.

Näytä tuotetiedot »

Kaasuletku 1,2 m

Laadukas kaasuletku 1,2m kahdella letkukiristimellä. Letku täyttää EN 16436-1 standardin. HUOM! Säädin tulisi vaihtaa uuteen viiden vuoden ja kaasuletku kolmen vuoden välein.  

Näytä tuotetiedot »

Brooks

Lucifer Brooks -tulipesä on todellinen tunnelmanluoja pimeneviin iltoihin. Tulisijaa on myös turvallista käyttää.

Näytä tuotetiedot »

Ekologinen sytytysneste

Aito ja alkuperäinen Lucifer-sytytysneste rypsiöljystä. Rypsiöljyssä on se etu, että sen ei tarvitse imeytyä sytytettävään aineeseen, ja sillä on pitkä ja tasainen palaamisaika.

Näytä tuotetiedot »